Translate

lauantai 23. tammikuuta 2016

Kuvaterveisiä Kölnin kansainvälisiltä IMM huonekalumessuilta 2016

Kun messuilla on kymmenkunta hallia kierrettävänä ja osa niistä vielä useammassa kerroksessa, ahmii katseella kaiken mahdollisen. Lopulta pään muistitila on täysin tiltissä. Kotona on kiva tutkia, millaisiin kohteisiin silmä on pysähtynyt kuvan ottamisen verran.
Tässä osa kamerani saaliista sisustuksen suunnista kiinnostuneille.Ensimmäisenä huomaa värit. Asteikko on tummunut ja voimistunut. Sohvissa ja nojatuoleissa verhoilukangas on yksiväristä, sileäpintaista, usein flanellityyppistä villaa. Myös sileää samettia näkyi sekä verhoilussa että tyynyissä.

 


Pari lipastoa tuunausideoiksi
Työpöytä on tarpeen kotonakin

Runkorakentaita. Metallia, puusäleita, laskutasoja, punoksia. 
Annan arvon sille, että sohvakin on katseen kestävä myös takaa.

Kalusteissa käytetään paljon puuta. Puun oma sävy näkyy. Tammi on suosituin. Vuoteen  divaanimainen nojailupääty ilahduttaa sängyssä lukevaa.
Valaisimissa on paljon lasia, kirkasta ja värikästa sekä kupari- tai messinkikehikoita. 

Messinki, kupari, alumiini, harjattu teräsMiten olisi lasihana?Messujen Das Haus-projekti antaa yhdelle suunnittelijalle tilaisuuden rakentaa talokokonaisuuden. Sebastian Herkner loihiti pyöreän messutalon, jonka tiloja voi muutella sisäkkäisten kehien seinäpaneeleita liikuttamalla. Suunnittelija esitteli taloa.Tilaa talossa on 240 neliötä. Talo oli tupaten täynnä väkeä. Tiloista en oikein saanut kuvilla selkeyttä, Tässä talon luonnos esitteestä kuvattuna. 
.


Yksi seinäelementti on keramiikkaa. Kylpyhuoneen seinälaatat ovat saippuaa. Oikeasti. Juu, tätä ei kannata kokeilla kotona.


Otetaan vielä tämäkin mukaan. Voi toista. En usko. Ihan näyttää syyttömältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti