Translate

tiistai 16. tammikuuta 2018

Hippunen keväistä silmänruokaaKävimme Sisustustoimittajat ry:n porukalla tutustumassa V8 Showroomiin Helsingin Lauttasaaressa. 

Yhteisessä V8 näyttelylitilassa on jälleenmyyjien valittavaksi esillä mallikappaleina yli kolmenkymmenen valmistajan tuotteitta. 

Niin sitä on vietävissä, että mallistojen katselu viritti jo keväisiin ajatuksiin.Vuodesta 1966 toiminut ruotsalainen Linum panostaa tuotteiden ekologiseen ja vastuulliseen valmistukseen. Kevään kuoseissa on lempeää roosaa ja vihreää. Vaja Finland on valmistanut kotimaista posliinia vuodesta 2011 Porvoossa. Tuotannon koneistus on hankittu Arabian tehtaalta Helsingistä. Kuvassa uunituoreita uutuuksia.Ruotsalainen Kardelen valmistaa tuotemerkillä Lovely Linen pellavaisia vuode- ja kattaustekstiileja. Kuvan peitteen toinen puoli on villaa, toinen pellavaa.


Lovely Linen, värivalikoimaa Hollantilaisen Pip Studion tekstiili- ja astiamallisto pursuaa yltiöromanttisia kuvioita ja heleitä värejä.  
Pip studio
Pip StudioChillLit riippukeinun villakankaalta näyttävä materiaali on säät kestävää tekokuitua.  Valmistaja tanskalainen Sackit.  

Kompakti setti: kaksi kulhoa, ritilä, siivilä ja mittasarja. Joseph Joseph. Englantilaiset kaksoset Anthony ja Richard Joseph suunnittelevat keittiötuotteita ajatuksella "Brilliantly Useful Design".