Translate

tiistai 5. heinäkuuta 2016

Aiotko Asuntomessuille Seinäjoelle? Tutustuin messualueeseen toukokuun alkupuolella. Kurkkaa, millaisi kuvia napsin siitä, mitä silloin oli jo valmiina.

Seinäjoen Kyrösjärven Pruukinrannan messualueen jykevä teema on pohjalainen yrittäjyys. Pohjalaisuus näkyy sekä rakentamisessa, että sisustusten valinnoissa. Ylpeänä esitellään alueen omaa luonnetta ja osaamista ja yrittäjähenkisyyttä.  

Kyrösjärven tekojärvi tarjoaa monipuoliset ulkoilumahdollisuudet. Näkötorni Periskoopista avautuvat avarat näkymät. 

"Uusia tupia - komian tähäre"

Napsin kuvani lehdistön vierailupäivänä toukokuun alkupuolella. Porttien avautessa heinäkuun kahdeksantena päivänä on messualue valmiina kävijöille. 


Seinäjoella ollaan. 


Kannustalon Pohjanmaa on rakentajan mukaan kunnianosoitus kotimaiselle osaamiselle.  

Vaikka omaan tyyliini ei kuulu voimakas musta, tässä talossa viihdyin. Valittu tyyli on toteutettu huolella yksityiskohtia myöten. Kannustalo on ihastuksen kohde, taas kerran. Sisustussunnittelu Helena Karihtala. 

Tekstiileissä Lapuan Kankureiden pellavaa.


Kannustalon tuvan avaruutta.

Nyt matka jatkuu toisiin kohteisiin. Perheen omasta valokuvasta teetetty tapetti kertoo hevosharrastuksesta. 


Saunassakin.
Seinäjoen kaupunginteatterin hulvaton Lainahöyhenissä-buduaari.Nuoren huoneessa on suurkaupungin tunnelmaa luova tapetti. Työpöydän voi tilaa tarvitessa taittaa ylös seinälle. Tämän makuuhuoneen tunnelmassa kiehtoo sama ukkospilven sini seinässä ja verhossa.
Saunan jykevät rakenteet.Ilmavan keveä tunnelma. Ilahdun aina, kun saunassa on ikkuna. Nykyään usein on.


Selkeyttä.


Kaikkea voi sattua. Honkatalon Villa Riihi tuhoutui tulipalossa tammikuun lopulla. Toukokuun kymmenentenä päivänä talo oli rakennettu uudelleen jo tähän vaiheeseen. Villa Riihen lasiseinäisen olohuoneen näköala avautuu Kyrösjävelle.

 

Kyrösjärven avaruutta Periskooppi-tornista. Messualue on vasemmalla rantapenkereen takana.