Translate

maanantai 7. joulukuuta 2015

Asuni tänään. Palapeliä.

Päivän asu, OOTD, outfit of the day. Hauskinta pukeutumisessa on mielestäni yhdistely.  Asukokonaisuuksien koostaminen on niin hauskaa, että sitä pitkään ihan työkseni tein. 

Omassa pukeutumisessani yhdistelyn hauskuus on siinä, että saattaa yhteen eri aikaan ja ehkä aivan satunnaisesti hankittuja asusteita uudella tavalla. 

Pukeutuminen on päivittäinen palapeli. Nyt on ollut harvinaisen leutoa aina joulukuulle saakka. Tämän syksyn ehdoton lempiasusteeni on ollut kesäisellä Irlannin matkalla ostamani Hanna Hat-tweedhattu.  

Hattu pelaa yksiin pari talvea sitten kirppikseltä ostamani ruudullisen villajakun sävyjen kanssa. Aikansa kaapissa oleentuneen jakun pariksi natsasi viime talvena kirppikseltä nappaamani nahkatakki. Jakku ja takki ovat satunnasia löytöjä molemmat, mutta en varmaan käyttäisi toista ilman toista näin ahkerasti, kuin nyt yhdessä ja hatulla täydennettynä.
Sanoo muoti vaikka mitä leveistä lahkeista, perussettiini kuuluvat sitkeästi kapeat farkut.  Saappaiden kanssa ihan ehdottoman kätevät. Ainakin tällä hetkellä tuntuu, että osaltani liehupuntit on niin eletty. No, aika näyttää. 

80-luvulla ostamani satulaukku oli vuosia kaapissa. Kävi jo tarjolla kirppikselläkin, mutta ei mennyt kaupaksi. Nyt se on taas ahkerassa käytössä. 


Saappaat täyttivät äskettäin kymmenen vuotta. Muistan tarkasti siksi, että ne ovat muisto hauskasta viikosta Pariisissa tyttären kanssa. Hänelle ostettiin morsiuspuku. 
Niisk, siitäkin on jo kymmenen vuotta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti