Translate

tiistai 15. syyskuuta 2015

Vielä tänään. Lempeät hyvästit kesälle paljain säärin.

Kun tein edellisen pukeutumispäivitykseni neljäs päivä elokuuta otsikolla Pieni mekkoraati, pidin kiirettä. Oletin, että kesä on tuota pikaa ohi. Eipä mitään, lämpimät olivat vasta tulossa.

Uskomatonta, että tänään, puolivälissä syyskuuta tarkenee vielä helmoissa paljain säärin. Kesäiset värit ovat kuitenkin saaneet väistyä. 

Huomaan, että minulla on vuosi toisensa jälkeen tietyt asut, joihin pukeudun, kun sesonki on vaihtumassa kesästä syksyyn ja uudelleen taas keväästä kesään. Neutraalit khakisävyt ovat taas kutsuneet viime viikosta asti.Puuvillapopliinihame on pettämätön suosikkini ties miten monen vuoden takaa. Eikä huonoksi muutu.


Hauras siemenkoru on siskon tuliainen Kuubasta. Enpä arvannut joskus kasarivuosina, että lankavarastooni kertyneistä puuvillaisista keränperistä koostamani pusero olisi käytössä vielä vuonna 2015. Ja pysyy vaatevarastossani.
Toinen suosikki, itsellenikin yllätyksenä, on tämä jännän harmaanvihertävä vuoritettu hame, jonka ostin Esprit-poistotangosta. Armeijavivahteisen värityksen vastapainona on kivana riitasointuna paljettikirjailu ja kankaan heilahteleva keveys. 


Kuvien hameille yhteistä on se, että ne ovat muistoja Pariisista. Ja että maksoivat kumpikin neljä euroa. Toteutuneina käyttövuosina laskettuna aika hyvät hankinnat. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti